Sportrusten Ervaringen

Op deze pagina vind je ervaringen van lopers die een halve of hele marathon hebben gelopen met het Sportrusten Programma.

Wil je jouw ervaring ook delen? Stuur dan een mail aan info@sportrusten.nl met jouw verhaal (liefst met foto).

John

“Voor het eerst in mijn leven (45 jaar oud) begin ik hardlopen leuk te vinden en kijk ik uit naar mijn volgende training.”

Sander van Drongelen, Rotterdam (3u48)

“Ik heb altijd gezegd dat ik geen marathons wil lopen in verband met de trainingsduur. Met dit schema ben ik toch de uitdaging aangegaan. Mijn gezin heeft er geen last van ondervonden en de volgende marathon staat ook alweer gepland; San Sebastian.”

Ramon Visser, Den Haag (4u03)

“Het gevoel in de voorbereiding was goed. Niet meer die ellenlange trainingen, hoewel ik twee keer iets langer heb doorgetraind. Dit was mijn 8ste marathon en het is mijn beste marathon geworden. Na 32 kilometer kon ik versnellen en wist ik dat het schema gewerkt had. Dat was kicken. Op naar de volgende.”

Dat schema werkt.

Bram Bakker, Boston (3u18)

“Dat schema werkt.”

Ester Wiersma-Kolhorn, Koblenz (3u56)

“Eerdere marathons gelopen met voorbereiding met zeer lange afstanden, niet lettende op hartslag en ademhaling. De volgende marathon pak ik dit schema er zeker weer bij.”

Martijn Lokman, Rotterdam (4u47)

“Na marathon weer snel herstelt. In 2016 ga ik er weer voor!”

Martijn Verzaal, Leiden (3u57)

“Met het schema was ik prima voorbereid op mijn eerste marathon.”

Patricia Valcarcel Arevalo, Den Haag (4u35)

“Het volgen van mijn hartslag vond ik heel prettig. Dat heeft me veel inzicht over mijn lichaam gegeven, het is alsof ik vanwege het volgen van mijn 'kilometerteller' nog meer vertrouwen heb gekregen in mijn 'machine'.”

Maarten de Jong, Rotterdam (3u44)

“Zonder dit schema had ik nooit een marathon gelopen.”

Angela Krijgsman, Rotterdam (4u09)

“Fit, uitgerust, wat kilo's slanker en supergemotiveerd stond ik aan de start van de marathon dit jaar. Trouw getraind met het geheimzinnige 14km schema. Het resultaat was een dikke vette PR van 4u09 in een supervlakke race. En het belangrijkste: ik had nog nooit zo'n fijne marathon gelopen.”

Frank Olsthoorn, Rotterdam (3u56)

“Tot twee weken na de marathon heb ik met one big smile op mijn gezicht gelopen en iedereen gek gemaakt. Het werkt.”

Roel Bulthuis, Winterswijk (4u56)

“Ik had nooit verwacht ooit een marathon te lopen. Maar op mijn 54ste heb ik de marathon van Winterswijk gelopen. Bedankt dat jullie me over de streep haalden.”

Nick Loos, Rotterdam (4u03)

“Mijn allereerste marathon. Mede dankzij dit schema een mooie tijd en supervlak gelopen. De man met de hamer niet gezien!”