5 kilo kwijt: kijk hier webinar terug

5 kilo kwijt: kijk hier webinar terug

Misschien nog wel grootste eye-opener is de link tussen stress en de behoefte aan zoetigheid. Na je webinar heb ik al drie keer gehad dat ik een ademhalingsoefening ging doen als ik gillende behoefte had aan winegums, en wat denk je: het werkt. Door te ontspannen kan ik mijn suikerbehoefte tackelen.

Leuke mail van Willem V. na het webinar vorige week.

Google op voeding en afvallen en je wordt knettergek: iedereen spreekt elkaar tegen

Ik wist ook niet goed wat ik met voeding aan moest. Tot ik de boeken van William Cortvriendt las en Janneke Poort haar eigen ervaringen deelde.

Toen was het eigenlijk niet zo ingewikkeld meer.

In onderstaand webinar hoor je over de link tussen stress en gewicht, over brandstoffen en gezonde voeding en over slim hardlopen (wat werkt wél).

Kijk hier hoe Janneke 21 kilo (!) afviel met haar gouden cirkel.

Over de auteur

Koen de Jong (1979) loopt hard, fietst graag, ademt rustig en doucht koud. Hij is bedenker van het 100-dagen-sportrustenprogramma en geeft veel presentaties bij bedrijven.

Koen schreef de boeken Verademing (met Bram Bakker), Ik hardloper en De Hardlooprevolutie (met Stans van der Poel), Kopwerk (met Aart Vierhouten) en Koud kunstje (met Wim Hof). Zijn werk is in meerdere landen vertaald.

Zijn favoriete boek: Momo en de tijdspaarders.

Verder is hij dol op vers gemaaid gras, landkaarten, boekwinkels en ijsvogels.


Nieuwsbrief

Wil je wekelijks het nieuwste blog, aankondiging van webinars, meer interessante kost je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

*  Website URL


Nog geen reacties op "5 kilo kwijt: kijk hier webinar terug"