E-book cadeau: Lopen op vermogen

E-book cadeau: Lopen op vermogen

Samen met Hans van Dijk en Ron van Megen schreef ik een nieuw boek: Je eenvoudigste weg naar een PR, lopen op vermogen.

Lopen op vermogen wordt steeds populairder. Ik moest er eerst niks van weten en liep liever op hartslag. En in periodes dat ik niet gericht train voor een marathon, vind ik het heerlijk om zonder meters te lopen.

Hans van Dijk en Ron van Megen zijn twee ingenieurs die gek zijn op formules om het menselijk lichaam te duiden. Ik had er niets mee en ik vond het ingewikkeld. Dit slimme duo schreef een boek: Hardlopen met Power! Het boek staat vol ingewikkelde berekeningen en ik begreep er niets van.

Tijdens een kop koffie vertelde ik eerlijk dat ik hun boek te ingewikkeld vond. Daar moesten ze hartelijk om lachen.

Lopen op vermogen is doodeenvoudig, wij vinden het leuk om er formules en berekeningen mee te maken, maar dat hoeft niet.

Ze vertelden over de voordelen van lopen op vermogen in vergelijking met hartslag en tempo’s. Ik werd enthousiast. Het bleek inderdaad eenvoudig, lopen op vermogen. Het gaf rust.

Wil je meer weten over dit nieuwe fenomeen? Dan kun je het boek hier downloaden en op je gemakkie lezen.

Veel lees- en loopplezier en ik ben benieuwd naar jouw gedachtes bij lopen op vermogen.

e-book ontvangen

e-book cadeau. Je eenvoudigste weg naar een PR: lopen op vermogen

Over de auteur

Koen de Jong (1979) loopt hard, fietst graag, ademt rustig en doucht koud. Hij is bedenker van het 100-dagen-sportrustenprogramma en geeft veel presentaties bij bedrijven.

Koen schreef de boeken Verademing (met Bram Bakker), Ik hardloper en De Hardlooprevolutie (met Stans van der Poel), Kopwerk (met Aart Vierhouten) en Koud kunstje (met Wim Hof). Zijn werk is in meerdere landen vertaald.

Zijn favoriete boek: Momo en de tijdspaarders.

Verder is hij dol op vers gemaaid gras, landkaarten, boekwinkels en ijsvogels.


Nieuwsbrief

Wil je wekelijks het nieuwste blog, aankondiging van webinars, meer interessante kost je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

*  Website URL


One Response to "E-book cadeau: Lopen op vermogen"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.