Meest gelezen blogs van 2020

Meest gelezen blogs van 2020

Wekelijks plaatsen we nieuwe blogs. Grote kans dat je geregeld een blog mist.

We zetten de 5 meest gelezen blogs op een rijtje: kun je de populaire blogs op je gemakkie teruglezen én inspiratie opdoen voor het nieuwe jaar.

1. Hoe je wel 3 kilo afvalt met hardlopen

Afvallen blijft een wens voor veel bezoekers van sportrusten.nl. Dit blog uit 2019 is ook in dit jaar weer het meest gelezen. Het blijkt dat veel mensen hopen wat kilo’s af te vallen door hard te lopen. Maar dat gaat vaak niet vanzelf. Loop jij hard en blijft je gewicht hangen op hetzelfde niveau: klik dan hier.

2. Hoe bepaal je nauwkeurig je omslagpunt?

Trainen op vermogen wint aan populariteit, maar trainen op hartslag blijft ook populair. Lopers die gericht met een hartslagmeter aan de gang gaan, willen natuurlijk wel zeker weten dat hun zones kloppen. Met dit blog kun je zelf je omslagpunt én je zones bepalen.

3. Lopen met een hartslagmeter

Ook de derde plaats van meest populaire blogs gaat over lopen met een hartslagmeter. Een blog over valkuilen die je vooral niet moet doen als je gaat lopen met een hartslagmeter.

4. Waarom word je moe van suiker?

In november hebben we met Sportrusten een maand suikervrij gegeten. Het was een leerzame en mooie maand. De populariteit van deze maand, verklaart voor een deel de 4de plek van populairste blogs. In dit blog leggen we uit waarom je eigenlijk moe wordt van suiker. Errug leerzaam.

5. 7-ademhalingsoefeningen

De populairste ademhalingsoefeningen hebben ook een plekkie in de top-5 van afgelopen jaar. Welke oefeningen zijn er? En welke ademhalingsoefening is voor jou het meest geschikt? Klik hier en kijk welke oefeningen je al kent.

Op naar verse blogs in 2021!

Enne: wat is jouw favoriete blogonderwerp?

Over de auteur

De Sportrusten-redactie is fan van rustig ademen, koud douchen, marathons lopen, ver fietsen en verse groenten.

We zijn continu op zoek naar interessante verhalen en artikelen. Heb jij een tip voor de Sportrusten-redactie? Mail naar info@sportrusten.nl

Word fit met een glimlach (en af en toe een grimas)


Nieuwsbrief

Wil je wekelijks het nieuwste blog, aankondiging van webinars, meer interessante kost je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

*  Website URL


Nog geen reacties op "Meest gelezen blogs van 2020"