Hoe word je 100? – Het kookboek

(3 klantbeoordelingen)

29,95

 • Gratis verzonden (direct uit voorraad)
 • Inclusief mooie boekenlegger
 • Je bestelt direct bij de schrijver

Wij zijn fan van rustig ademen en slim hardlopen.

Vooral omdat je daarmee leert je vetten als brandstof te gebruiken.

Met gezonde en vette voeding kun je dat nog een extra zetje geven. Met dit kookboek maak je daarmee een prima begin.

Prins van den Bergh en William Cortvriendt zorgen met Hoe word je 100? Het kookboek voor een doorbraak. Het kookboek bevat gemakkelijke recepten met natuurlijke ingrediënten en dat levert heerlijke gerechten op. De overtollige kilo’s vliegen er af, de bloeddruk daalt, de vetten en het cholesterol in het bloed verbeteren en bestaande medicatie kan worden afgebouwd. De conditie en het energieniveau verbeteren, maar bovenal: je voelt je weer gezond.

In zijn eerdere bestsellers en nu ook in een televisieserie toont William Cortvriendt aan dat door een gezonde levensstijl aandoeningen zoals obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes niet alleen voorkomen kunnen worden maar ook daadwerkelijk spectaculair verbeteren.

“In vier maanden tijd raakte ik 30 kilo overgewicht kwijt en mijn voorheen te hoge bloeddruk werd weer normaal, mijn cholesterol verbeterde en mijn maagklachten en diabetes verdwenen. Het nieuwe eten is bovendien erg lekker en ik heb helemaal geen behoefte meer aan mijn oude voeding. Ik voel me fantastisch!” – John van der Heiden

Veel kookplezier.

Artikelnummer: BOEK-KOOKBOEK100 Categorieën: ,
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 beoordelingen voor Hoe word je 100? – Het kookboek

 1. Ron

  Super goed boek. Leuk en onderhoudend geschreven en alles goed onderbouwd. Voor iedereen te begrijpen door het heldere taal gebruik. Ik ben begonnen met deze manier van eten. De kilo’s vliegen eraf, heb geen honger en voel me prima. Wat een goed boek

 2. Koen de Jong

  Erg fijn boek. Door de gerechten uit dit kookboek voel ik me ook om 16:00 uur en om 20:30 uur topfit zonder tussendoortjes. Aanrader.

 3. MoniqueG (geverifieerde eigenaar)

  Leuk boek! Veel achtergrond informatie met uitleg over voeding. Heerlijke recepten die eenvoudig zijn klaar te maken.
  Ik ben er heel blij mee. Vandaar in korte tijd mijn 2e bestelling, zodat ik deze cadeau kan geven. 🙂