Aanbieding!

Twee klassiekers met 30% korting

Oorspronkelijke prijs was: €42,50.Huidige prijs is: €30,00.

  • Gratis verzonden binnen Nederland en België (direct uit voorraad)
  • Je bestelt direct bij de schrijver

Twee klassiekers met 30% korting (da’s 12,50 korting!)

De boeken Ren voor je leven en De Hardlooprevolutie zijn twee hedendaagse klassiekers. Wil jij deze twee bijzondere boeken met flinke korting in huis? Dat kan nu.

Ren voor je leven en De Hardlooprevolutie samen voor slechts 30,- in plaats van 42,50.

Ren voor je leven van Klaas Boomsma

Een maand voor zijn 37ste verjaardag concludeert journalist Klaas Boomsma in een verslavingskliniek in Zuid-Afrika dat zijn leven mislukt is. Een dag later begint hij met hardlopen. In Ren voor je leven vertelt Klaas het verhaal van zijn verslaving aan alcohol en cocaïne, maar hij beschrijft vooral wat hij heeft gedaan om zijn leven weer in eigen hand te nemen en hoe hij een gezond leven in balans opbouwde. Na zijn eerste run over het strand in de buurt van Kaapstad is hij niet meer opgehouden met hardlopen – een bezigheid die hem heel veel meer heeft opgeleverd dan een goede conditie.

Klaas begon met hardlopen als medicijn tegen zwaarmoedigheid en vluchtgedrag, maar inmiddels is het een gepassioneerde en fantastische manier van leven geworden. Boomsma is naast schrijver vooral hardlooptrainer. Als je op een dinsdag- of donderdagavond een kudde op hol geslagen lopers door het Vondelpark ziet stuiven, dan is de kans groot dat je zijn loopgroep KBoom Running aan het werk ziet.

Ren voor je leven en De Hardlooprevolutie samen voor slechts 30,- in plaats van 42,50.

De Hardlooprevolutie van Stans van der Poel en Koen de Jong

Je loopt hard en je blijft hangen op hetzelfde niveau. Je wil wel beter worden, maar je weet niet precies hoe je dat aan moet pakken met een schema, ademhalingsoefeningen of een hartslagmeter. In dit boek leggen Stans van der Poel en Koen de Jong uit hoe je slim traint en goed herstelt. Het duo is bekend geworden met De Marathonrevolutie – het schema waarbij je maximaal 14 kilometer traint in aanloop naar de marathon. In dit boek zijn de bestsellers Ik, hardloper en De Marathonrevolutie gebundeld en aangevuld met nieuwe kennis en oefeningen.

Stans van der Poel (1955) is voormalig hoofd van een longfunctie-afdeling in een ziekenhuis en een lopende encyclopedie als het gaat om ademhaling en inspanningsfysiologie. Ze begeleidde al duizenden sporters en leidde honderden trainers en behandelaars op.

Koen de Jong (1979) schreef zes boeken over sport, kou en ademhaling. Van zijn werk zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht en zijn werk is in meerdere landen vertaald. Zijn Pr op de marathon met het 14-kilometerschema is 2:42:42.

Verder wonen Klaas en Koen bij mekaar in de straat en gaat er geen week voorbij of ze lopen een rondje.

Categorie:
Wees de eerste om “Twee klassiekers met 30% korting” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.