Adem- en ijsbadsessies

89,00

Wil jij weten welke ademhalingsoefening het best bij je past? En wil jij ervaren hoe het is om in een ijsbad (4 graden Celsius) te zitten? Sla twee vliegen in één klap en meld je aan voor een bijzondere sessie.

Na een kopje koffie of thee gaan we eerst een rustige ademhalingsoefening doen met wat uitleg over de oefening en de achtergrond van de oefening. Het effect van een rustige oefening is op lange termijn groot, maar voor spektakel op korte termijn doen we een andere oefening. Een intense en heftige oefening waar je meteen veel energie van krijgt. We nemen ruim de tijd voor de oefeningen: een halfuur per oefening. Na deze oefeningen zitten we om beurten 2 minuten in een ijsbad van slechts 4 graden Celsius.

Na deze inspirerende sessie ga je geheid met hernieuwde motivatie naar huis om de ademhalingsoefeningen dagelijks op te pakken.

De workshop wordt gegeven door Koen de Jong, auteur van het boek Koud Kunstje. Koen had in 2013 een enorme hekel aan kou, toen ontmoette hij Wim Hof. Ze besloten samen een boek te schrijven over de bijzondere techniek van Wim. Het boek Koud Kunstje is in meer dan 10 landen verschenen en inmiddels zijn er miljoenen mensen over de hele wereld die de technieken van Hof gebruiken voor meer energie en minder ontstekingen. Ervaar het zelf.

Parkeer je auto voor de deur (betaald) bij ons clubhuis in Amsterdam (Pilotenstraat 70).

De aanmelding is inclusief het boek Koud Kunstje (of een ander boek naar keuze).

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adem- en ijsbadsessies” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.