Podcast #55: een mentale oefening

Podcast #55: een mentale oefening

Veel lopers herkennen zich erin: reageren op alle gedachten in je hoofd. Loop je net naar de start in een shirt met lange mouwen, heeft je loopmaatje een shirt aan met korte mouwen. Toch maar even een ander shirt aandoen? Ja, want na twee kilometer is het altijd warm. Heb je net je shirt aan met korte mouwen, mompelt een ander loopmaatje dat je nog een halfuur in het startvak staat de wachten in de kou. Toch maar weer een shirt aan met lange mouwen. Wat doe je met deze onrust in je hoofd, vlak voor het lopen? Luister je mee?

Luister je liever op Spotify? Klik hier.

Over de auteur

Koen de Jong (1979) loopt hard, fietst graag, ademt rustig en doucht koud. Hij is bedenker van het 100-dagen-sportrustenprogramma en geeft veel presentaties bij bedrijven.

Koen schreef de boeken Verademing (met Bram Bakker), Ik hardloper en De Hardlooprevolutie (met Stans van der Poel), Kopwerk (met Aart Vierhouten) en Koud kunstje (met Wim Hof). Zijn werk is in meerdere landen vertaald.

Zijn favoriete boek: Momo en de tijdspaarders.

Verder is hij dol op vers gemaaid gras, landkaarten, boekwinkels en ijsvogels.


Nieuwsbrief

Wil je wekelijks het nieuwste blog, aankondiging van webinars, meer interessante kost je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

*  Website URL


Nog geen reacties op "Podcast #55: een mentale oefening"