Podcast met Giel Beelen en errug leuk publiek

Podcast met Giel Beelen en errug leuk publiek

Afgelopen week heeft Koen gesproken met Giel Beelen over mediteren, ademhaling, stress en het voorkomen van een burn-out. Ook hebben zij het over ochtendrituelen, zijn reis met Wim Hof… en tantra.

Het was een leuk gesprek met errug leuk publiek. Hij staat inmiddels online!
Je kunt hem hieronder terugkijken of via de website van Giel.

De podcast van Giel is interessante kost met mooie sprekers zoals Tijn Touber, Jan Geurtz en Richard de Leth. Als onze podcast live staat, geven we een seintje.

En last but not least: Janneke vroeg na afloop of Giel een marathon wil lopen. Twee minuten later stond vast dat Giel de marathon gaat lopen met een Sportrusten-aanpak.

3 x 14 kilometer ziet Giel wel zitten, hij gaat gelijk voor de hele marathon.

YEAH!


Nieuwsbrief
Wil je wekelijks het nieuwste blog, aankondiging van webinars, nieuwe interessante boeken en meer in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Over de auteur

Koen de Jong (1979) loopt hard, fietst graag, ademt rustig en doucht koud. Hij is bedenker van het 100-dagen-sportrustenprogramma en geeft veel presentaties bij bedrijven.

Koen schreef de boeken Verademing (met Bram Bakker), Ik hardloper en De Hardlooprevolutie (met Stans van der Poel), Kopwerk (met Aart Vierhouten) en Koud kunstje (met Wim Hof). Zijn werk is in meerdere landen vertaald.

Zijn favoriete boek: Momo en de tijdspaarders.

Verder is hij dol op vers gemaaid gras, landkaarten, boekwinkels en ijsvogels.

2 reacties op "Podcast met Giel Beelen en errug leuk publiek"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.