Wat is Sportrusten?

Wat is Sportrusten?

Bosjes mensen lezen onze boeken en bij onze lezingen komen wekelijks meer dan honderd nieuwsgierige mensen op zoek naar kennis over ademhaling en sport. Steeds vaker krijgen we te horen; ,ja jullie hebben wel een punt, maar het komt er niet van om echt dagelijks een ademhalingsoefening te doen en drie keer in de week te sporten‘. Daarom hebben we nu 100 dagen sportrusten.

Huh, 100 dagen Sportrusten

Sportrusten is een programma van 100 dagen waarbij je drie keer in de week sport en dagelijks een ademhalingsoefening doet. Voor meer energie en een blijmoediger brein.

Vogels kijken en Verademing

De kennis, oefeningen en tips uit de boeken Verademing (al meer dan 14.000 exemplaren verkocht), Ik, hardloper & Ik, de wielrenner zijn samengebald in één programma. Tipjes van de sluier:


1. 3 x sporten per week voor slimme opbouw
2. dagelijks 10 minuten een ademhalingsoefening 
3. 1 x per week een training ‘vogels kijken’ (da’s lekker rustig)
4. kort voor je gaat sporten 2 minuten een ademhalingsoefening
5. 1 x per drie weken lang en intensief sporten

 

De programma’s

Je kiest een sport; hardlopen of wielrennen. Dan kies je startdatum. Omdat 100 dagen best lang is hebben we allemaal trucs bedacht om ervoor te zorgen dat je het echt vol houdt.  Met het online programma kun je bijvoorbeeld online een kalender invullen, vragen stellen, en progressie bijhouden. Ook zie je van ons wekelijks een e mail met nieuwe tips.


Je eigen sportrusten dashboard. Hierin kun je onder andere scores invullen op de punten blijmoedigheid, energie, slaap, sport en concentratie.

Liever het boek op schoot?

Je kunt het 100 dagen sportrusten ook volgen zonder je computer aan te doen. Er is een mooi sportrustenpakket met 2 boeken, een kalender, een stickervel en een brief voor de aftrap. 

Op naar 50.000 sportrusters

Omdat sporten in je eentje niet echt motiveert hopen we op veel sportrusters. Samen sporten, maar ieder in zijn eigen tijd. Het is wel een leuk idee dat straks iemand in Amsterdam, Maastricht en Groningen een rondje gaan hardlopen, maar bijvoorbeeld samen dag 43 van sportrusten doen.

Informatie

Wil je van start? Dan kun je op de homepage direct aanmelden.
Meer informatie? Mail naar info@sportrusten.nl

Vriendelijke groet,

Koen de Jong

 

 


Nieuwsbrief

Wil je wekelijks het nieuwste blog, aankondiging van webinars, meer interessante kost je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

*  Website URL


4 Responses to "Wat is Sportrusten?"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.