Adem- en ijsbadsessies

Een bijzondere sessie

Wil jij weten welke ademhalingsoefening het best bij je past? En wil jij ervaren hoe het is om in een ijsbad (3 graden Celsius) te zitten?

Sla twee vliegen in één klap en meld je aan voor deze bijzondere sessie.

Na een kopje koffie of thee gaan we eerst een rustige, saaie ademhalingsoefening doen met wat uitleg over de oefening en de achtergrond van de oefening. De oefening is mijn persoonlijke favoriet, deze oefening heb ik geleerd in een meditatiecentrum en het effect op lange termijn, is ongeëvenaard.

Naast de ‘saaie’ oefening, doen we ook een heftige oefening voor spektakel op korte termijn. Een intense en heftige oefening waar veel gebeurt. Er is maar 1 manier om erachter te komen wát er precies gebeurt: zelf doen.

We nemen ruim de tijd voor de oefeningen en ik begeleid ze.

Na deze oefeningen komen we even bij, drinken een kop thee en daarna gaan we om beurten 2 minuten in een ijsbad van 3 graden Celsius.

Het doel van de sessie is om na deze ochtend zelf aan de slag te gaan/blijven met kou en ademhalingsoefeningen.

De aanmelding is inclusief het boek Koud Kunstje (of een ander boek naar keuze).

Wie ben ik?

Sinds 1999 ben ik (Koen de Jong) fan van ademhalingsoefeningen. In 2009 schreef ik Verademing met zeven verschillende oefeningen. Het boek werd veel gelezen en mijn enthousiasme voor ademhaling en schrijven groeide met de dag. Inmiddels heb ik 7 boeken geschreven, waaronder Koud Kunstje met Wim Hof. Het was een feest om met Wim op te trekken en de kou te ontdekken. Verder loop ik graag hard, mediteer ik me suf en ben ik gek op chocola en groene spechten. We gaan er samen een mooie sessie van maken.

De kosten om deel te nemen zijn 97 euro. Klik op ‘Meld je aan’ voor de beschikbare data.