Hou vol het werkt echt!

Deel hier je ervaringen met het programma.
Plaats reactie
Richard Elbersen
Berichten: 16
Lid geworden op: 28 mar 2020, 09:00

Hou vol het werkt echt!

Bericht door Richard Elbersen »

Ik deel dit graag met jullie allemaal, want het is goed om te weten dat alles wat hieronder staat ook bij mij aan de gang is en echt werkt.
Ik doe mee met sportrusten sinds 1 april. Ik doe dus de ademhalingsoefeningen en heb helaas nog geen lagere ademfrequentie als ik slaap, ca 15 keer per minuut. Maar mijn hartslag was en is laag ca 45 en ik slaap goed en diep.
In mei ben ik begonnen met drie keer per week lopen. Een keer interval 8x 200m, een keer D2 gedurende 4km en op zondag de langzame lange duurloop en kijk naar vogels en nog veel meer, ca 10km in 1 uur en 20 minuten.
In het begin viel ik niet af maar werd zelfs zwaarder, waarschijnlijk door de kweek aan spieren. Maar nu gaat niet alleen de weegschaal terug, ca.0,5 kg per week, maar mijn lijf verandert ook. Mijn taille is slanker aan het worden sinds lange tijd en ook mijn nek en gezicht worden dunner. Kortom het lichaam heeft door dat het niet op de suikers moet wachten, want die gaan er niet meer in, maar knabbelt lekker aan de vetten.
Kortom ik ben errug blij met alles wat ik lees en hoor. Dit ook als reactie op je vraag in de film vanmorgen Janneke! Ik ga nu lekker aan de Jannekoeken.
Tip aan allemaal, hou vol want het loont!
Groet van Caroline (partner van Richard)

Gebruikersavatar
Janneke - Sportrusten
Berichten: 1079
Lid geworden op: 18 apr 2019, 10:55

Re: Hou vol het werkt echt!

Bericht door Janneke - Sportrusten »

:-)


Hele fijne aanmoedigingen, dank je wel Caroline!

Melanie S
Berichten: 3
Lid geworden op: 02 jun 2020, 14:27

Re: Hou vol het werkt echt!

Bericht door Melanie S »

Bij mij precies hetzelfde als bij Caroline. Eerste maand niet zoveel afgevallen, ongeveer 1,5 kg, voelde me wel veel fitter. Ik heb het 30 dagen programma gewoon nog een keer gedaan. En in de tweede maand op alle vlakken succes! Ademhaling rustiger, rusthartslag omlaag, PR gelopen op de 10km, veel minder behoefte aan tussendoortjes, 5 kg eraf. En ik heb in de weekenden nog wel een wijntje gedronken. De grootste winst voor mij is dat ik voel dat mijn stressniveau omlaag is gegaan. Joepie, top programma :) Bedankt team Sportrusten!

Gebruikersavatar
Janneke - Sportrusten
Berichten: 1079
Lid geworden op: 18 apr 2019, 10:55

Re: Hou vol het werkt echt!

Bericht door Janneke - Sportrusten »

Wat super om te lezen Melanie!!!

Dat is echt een hoop winst!

Groetjes Janneke

Plaats reactie