Sta jij altijd áán? Lees Verademing en relax. 

De bestseller Verademing is uitgebreid met meer ademhalingsoefeningen. Oefeningen die écht werken. Ook voor jou. Al 50.000 lezers met stress gerelateerde klachten zoals burn-out of slapeloosheid gingen je voor.

De beroemde psychiater Bram Bakker en Koen de Jong - bekend van Sportrusten - geven het enorme succes van Verademing (meer dan 50.000 exemplaren verkocht) een bijzonder vervolg. Verademing is uitgebreid en je krijgt tijdelijk flinke korting.

Voel jij je gejaagd? Dan geven Bakker en De Jong bewezen tips om te ontspannen.

Ben jij vaak moe? Dan is de kans groot dat je een energielek hebt. In Verademing leer jij je energielek te herkennen. Met ademhalingsoefeningen kun je jouw lek dichten en zo energie herwinnen. 

Koen de Jong (l) en Bram Bakker (r)
Het boek Verademing kreeg eindeloos veel reviews met 5 sterren. Een kleine greep van de lezers:

Verademing review

***** Vijf sterren: Francien Vossen Weert (22 juni 2018)

Ik heb er veel van geleerd. Doe nu sinds 2 maanden ademhalingsoefeningen en voel me als herboren. Kan beter slapen. Ben niet meer moe. Helderder van geest. Niet meer nerveus. Ik beveel dit boek echt aan.

Verademing Reveiw Verademing review

Niet alleen ontspanning helpt je aan méér energie, ook lichaamsbeweging.

Met sport of bewegen is het wel belangrijk om je grenzen te kennen. Daarom is er veel aandacht voor bewegen. Wat werkt wel? Wat werkt niet? Hoe herken je het als je over je teveel doet en juist vermoeidheid opbouwt? Om antwoord te geven op die vragen is het boek Sporten voor Beginners is in zijn geheel opgenomen in deze nieuwe editie. 

Wil jij:

  • minder stress
  • beter slapen
  • meer energie

Lees dan de herziende editie van Verademing en probeer de oefeningen zelf uit. Bestel nu Verademing en Geluk uit een potje voor €25,00 in plaats van €35,00. Deze actie is tijdelijk en alleen via Sportrusten te bestellen. Grijp je kans (maar wel rustig blijven ademen).

Verademing + Geluk in een potje