terug

Susan, Tokio 2017 (3u57)

“Ik heb de marathon gelopen in 3:57:42 en ben supertrots!”

Ik ben net over de finish in Tokyo en iedereen heeft me voor gek verklaard dat ik het weer aandurfde met Sportrusten. Maar ik heb ze weer een poepie laten ruiken! Ik heb de marathon gelopen in 3.57.42 en ben supertrots!

Vorig jaar rond deze tijd woonde ik een lezing van Koen bij. Ik was aan het trainen voor Rotterdam en had al ingeschreven voor Berlijn maar zag er tegenop om de hele zomer weer zo hard te moeten trainen. Daarom besloot ik met sportrusten te gaan trainen. Berlijn zou mijn 5e marathon worden, dus ik had al uitgebreid bewezen dat ik het kon. Ik had niks te verliezen en niks te bewijzen en ik dacht: als het niet goed gaat, geef ik gewoon het schema de schuld. Ik had eerlijk gezegd behoorlijk wat last van alle scepsis om me heen.

Maar het ging wel goed. Mijn eindtijd week nauwelijks af van mijn andere marathontijden. In de aanloop naar de marathon liep ik zelfs een pr op de 5 en de 10 km! Dus voor Tokyo besloot ik weer te gaan trainen met sportrusten. En weer sneuvelden mijn pr’s op de 5 en de 10 km. Dat gaf me zo veel vertrouwen dat ik uiteindelijk super relaxed aan de start stond. Dat vond ik nog de fijnste ervaring: fit & fabulous starten. Onderweg heb ik genoten van elke km. Vanmiddag ben ik weer geland op Schiphol. Ik voel me goed en heb stiekem al weer zin om een stukje te gaan lopen. Mijn volgende marathon ga ik zeker weer met sportrusten doen. Er is nog winst te behalen denk ik. Volgende keer ga ik voor een nieuw PR!

Nog geen reacties op "Susan, Tokio 2017 (3u57)"