terug

Michel Bakker, Eindhoven marathon (3u35)

“Met een grote glimlach drukte ik het horloge op stop na de finish, kon m'n ogen niet geloven”

Te mooi om waar te zijn, kan dat echt? Wat als het echt blijkt te werken? duh, de langste duurloop 14 kilometer, maak dat de kat wijs. Zo maar een paar gedachten die ik had na een lezing bij m’n hardloopclub Athletic point over Sportrusten.

Tijd om de proef op de som te nemen en alvast ingeschreven voor de marathon van Eindhoven, met in het achterhoofd als het niets is dan loop ik in ieder geval 1 rondje van 21,1 km- bedankt organisatie om in de tussentijd het parcours te veranderen in 1 groot rondje van 42,2 km-. Zoals altijd gaat de tijd veel te snel en bleek dat ik geen honderd dagen maar slechts nog 79 dagen te gaan had tot 11 oktober, zelfs sportrusten is dus nog verder te minimaliseren -:)

Vandaag was het dan zover, met een apart gevoel van spanning aan de start. Dit keer niet de intentie om een snelle tijd te lopen maar gewoon van start te gaan en kijken of dat het sportrustenschema zijn vruchten afwerpt. Het heerlijke loopweer, het enthousiaste publiek- ge kan da jonguh, het is een klein stukske- en een leuk parcours zorgde ervoor dat de kilometers voorbij vlogen. Met een grote glimlach drukte ik het horloge op stop na de finish, kon m’n ogen niet geloven: 3uur 35 minuten en 49 seconden, loop vandaag gewoon een pr! Weg Rotterdam, Berlijn en Parijs! Eindhoven de gekste!

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Nog geen reacties op "Michel Bakker, Eindhoven marathon (3u35)"