Rotterdam marathon

Gisteren liepen Maarten de Jong en Mark Zuurhout de Rotterdam-marathon met het geheimzinnige marathon-schema van Stans van der Poel.

Mark Zuurhout en Maarten de Jong na marathon Rotterdam

Maarten (rechts) is tevreden dat hij de marathon uitliep, maar hij is nog een tikkie chagrijnig dat zijn tijd wat tegen viel. Met 3u44′ mag hij natuurlijk dik tevreden zijn.

Mark (links) is dolblij. Een jaar geleden verklaarde hij Maarten en Koen nog voor gek dat ze ook maar nadachten over een hele marathon. Gisteren liep hij zelf pijnvrij een keurige 3u34′.

Neef 3 Koen de Jong is als enige echt chagrijnig. Vrijdag klaagde hij over koorts, pijn in zijn rug en een hoge rusthartslag. Dat is niet echt iets voor Koen: met een chagrijnige kop door het hoofdkwartier sjokken. Het duurde dan ook niet heel lang, maar na overleg met Stans van der Poel – ‘Je bent gek als je start. Koorts en een hoge rusthartslag zijn twee alarmbellen. Moedig Maarten en Mark aan en hou je gedeisd’ – besloot hij om niet starten.

En spontaan bij TV Rijnmond

Dit was ook mooi. Hoorden we vanochtend ineens dat iemand ons aan het promoten was op TV Rijnmond, vlak na de finish. Bedankt voor de mooie woorden Jeroen Wit. Je staat er nog fris bij!

 

 

 

 


Nieuwsbrief

Wil je wekelijks het nieuwste blog, aankondiging van webinars, meer interessante kost je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

*  Website URL


60 Responses to "Rotterdam marathon"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.