Polar Vantage M

Gebruikersvriendelijke hartslagmeter met ademhalingsoefeningen, GPS, koppeling met Strava en betrouwbare hartslagen.

De Polar Vantage M is de hartslagmeter met de beste prijs-kwaliteit-verhouding als je op zoek bent naar een sporthorloge met hartslagsensor, GPS voor hardlopers, eenvoudige koppeling met Strava en Serene (meten van effect van ademhalingsoefening). De Vantage M is ook te koppelen met je Stryd. Zo heb je de meest betrouwbare combinatie van je hartslag en je vermogen.

Met het horloge kun je ook zwemmen, naar de sportschool of naar je werk.

€ 229

Adviesprijs: € 279

Polar Vantage M

Hartslagmeting: Polar is al jaren koploper als het gaat om betrouwbare hartslagmeting. Let wel even op dat je zelf je hartslagzones handmatig invoert. Dat is een fluitje van een cent, en dan weet je zeker dat je met de goede zones traint.

Ook de GPS van Polar is accuraat en zeer betrouwbaar. Wel fijn dat als je een PR loopt op de 10K, dat je ook op je horloge 10K gelopen hebt.

Als lopers zijn we (uiteraard) fan van Strava. Goed nieuws: het is kinderlijk eenvoudig om je Polar te koppelen aan Strava. Dus je trainingen staan allemaal bij elkaar, ook als je een keer zonder je Polar gaat lopen.

Bij Sportrusten zijn we ook nogal enthousiast over ademhalingsoefeningen. Met de Polar Vantage M kun je een ademhalingsoefeningen instellen van 2 minuten, 5 minuten of 10 minuten. Je krijgt dan een geleide ademhalingsoefening met trilling of beeld op je in- en uitademing. Een goede stimulans om dagelijks de oefening écht te doen.

Polar Vantage M

Polar Vantage M

€ 229

Adviesprijs: € 279

Polar Vantage M met Stryd

Polar Vantage M + Stryd

€ 458 € 429

Adviesprijs: € 508