mening over programma

Deel hier je ervaringen met het programma.
Plaats reactie
N@dine
Berichten: 13
Lid geworden op: 13 jun 2019, 12:17

mening over programma

Bericht door N@dine » 14 jul 2019, 21:38

Graag wil ik toch mijn mening geven over dit programma. Ik hoop dat het niet te negatief wordt opgevat. Ik ben nog altijd een groot fan van sportrusten. De informatie die wordt verstrekt vind ik altijd duidelijk en helder en ook uitvoerbaar. Des te meer een reden om voor mij het 30 dagen programma te kopen. Zal dit dan eindelijk bij mij de ommekeer doen maken? Ik vind de filmpjes van Anneke erg duidelijk. Erg fijn om iedere keer op terug te kunnen vallen. Toch had ik liever 30 dagen lang willen horen wat ik die dagen eten mocht. Een menulijst van 30 dagen zeg maar. Ook had ik verwacht dat ik voor zowel het sporten als de ademhalingsoefening ook iedere dag begeleiding zou krijgen. Iedere dag een filmpje welke ademhalingsoefening, ondersteuning, tips. Iedere dag ondersteuning, tips en adviezen voor het sporten. Helaas is dit niet het geval terwijl ik dit toch écht nodig heb. Iemand die mij aanspoort, die mij advies geeft, die mij leert opbouwend te gaan sporten. Iemand die mij 3 keer per week stimuleert en adviseert. Helaas blijkt dit toch niet het geval te zijn in dit programma. Met als gevolg dat ik de start data al meerdere malen heb opgeschoven en ik nog geen 1 keer de 30 dagen heb volbracht. Kortom voor mij is de aankoop van dit programma weggegooid geld. Misschien een optie een dergelijk programma nog eens op te zetten? Zijn er meer mensen die dit herkennen en het hierdoor niet volbrengen. Of misschien mensen die dit herkennen maar toch een manier hebben gevonden de 30 dagen te volbrengen? Ik ben erg benieuwd want baal toch wel ontzettend flink hiervan.

Lise
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 jul 2019, 20:04

Re: mening over programma

Bericht door Lise » 16 jul 2019, 15:34

Ja herken het wel een beetje. Ook ik vind het prettig als iemand mij even gaat zeggen wat ik moet doen; qua menu en de ademhalingsoefening. Dat het zijn de pijlers van het programma had mij logisch geleken als daar meer aandacht voor zou zijn.
Verder, dag 5, tja... ziek. Kuiten alsof ik elke nacht een marathon loop.... niet topfit maar dat kan wellicht meerdere factoren hebben maar voel echt niets voor om nu te trainen. 😇

N@dine
Berichten: 13
Lid geworden op: 13 jun 2019, 12:17

Re: mening over programma

Bericht door N@dine » 18 jul 2019, 21:04

Ik kom zelf inderdaad ook niet makkelijk aan drie keer sporten per week. Of geef ik te snel op en zijn er wel genoeg mogelijkheden maar zou dat ene filmpje van iemand die mij aanmoedigt en een schop onder de kont geeft dan toch meer doorslag geven?

RunningFine
Berichten: 7
Lid geworden op: 06 jul 2019, 23:29

Re: mening over programma

Bericht door RunningFine » 10 aug 2019, 21:32

Ik zag jullie reactie op het programma en ben zelf gisteren begonnen met het afval programma.
Omdat ik mezelf een doel heb gesteld nl. over 3 maanden de halve marathon te lopen staat er een letterlijk en figuurlijk een stok achter de deur,
Een argument om 3x per week niet te sporten bestaat er voor mij dus niet en het afval programma ben ik begonnen om idd. die 5kg te verwijderen en van die 96 kg af te komen om uberhaupt die afstand te kunnen afleggen.

Mijn tip is dus om jezelf een doel te stellen en dat hoeft dus geen halve marathon te zijn. Een half jaar geleden zou ik naar mijn voorhoofd hebben gewezen als iemand me dit had beloofd. Het afval programma combineer ik nu met de halve marathon training en zit inmiddels op dag 33/100.
Het probleem wat ik nu heb en aan het beteugelen ben is het feit dat ik in gewicht ben toegenomen sinds ik de 21 km per week loop en steeds meer begon te eten (immers ben ook meer aan het verbranden).

Het gaat jullie ook lukken mits je een doel voor ogen hebt.

Sportieve groet
Jaap

Plaats reactie