Hoge korting: Verademing + Tien dagen stil voor € 25,00

De bestseller Verademing en het veelgeprezen boek Tien dagen stil nu samen voor slechts € 25,00.

Dat is meer dan 30% korting.

Goed idee: je koopt de bundel met flinke korting, houdt één boek zelf en doet de ander cadeau (december komt eraan).

De korting is tijdelijk, vanaf 23 december geldt weer de normale prijs.

Wat is er bijzonder aan deze boeken?

Verademing is dé Nederlandse bestseller over ademhaling met meer dan 50.000 verkochte exemplaren. Auteurs Bram Bakker en Koen de Jong beschrijven zeven veelvoorkomende ademhalingsoefeningen die je direct kunt proberen.

Veel mensen ademen 12, 14, 16, 18 tot wel meer dan 20 x per minuut. 6 tot 8 x per minuut is genoeg. Met een snelle ademhaling sta je altijd aan. Gevolg: stress, hoge hartslag, sneller moe en slapeloosheid.

De uitleg over ademhaling en de praktische oefeningen hebben al duizenden mensen geholpen aan meer rust en ontspanning.

Vorig jaar is het boek gebundeld met Sporten voor beginners, dus er is ook ruimschoots aandacht voor sport en stress. Hoe weet je of je opbouwend sport, of dat je wat te veel doet?

De geheel herziene editie van de bestseller Verademing is uit

Ik ben niet zo’n lezer, maar dit boek las ik in één keer uit.
Marco van Basten

Ik heb er veel van geleerd. Doe nu sinds 2 maanden ademhalingsoefeningen en voel me als herboren. Ik slaap beter, ik ben niet meer moe en ik ben helderder van geest en niet meer nerveus.
Francien Vossen

In het boek Tien dagen stil neemt Koen de Jong je mee op een stilte retraite van 10 dagen. Koen schrijft zich een tikkie impulsief in voor de tiendaagse en heeft de eerste dagen spijt dat hij zich heeft aangemeld. Maar na zes dagen leert hij veel van de stilte, de ademhalingsoefeningen en zijn meditatieleraar.

Het boek beschrijft dag voor dag de worsteling van Koen met de nodige zelfspot, aangevuld met lessen van zijn meditatieleraar en resultaten van onderzoek naar de effecten van meditatie op het brein.

Ken jij iemand ie wel eens mediteert, maar die ook worstelt met stilzitten? Dan is Tien dagen stil een aanrader.

Tien dagen stil - Mediteren met (tegen)zin

Leuk, leerzaam en makkelijk leesbaar boek! Heel inspirerend en motiverend om te lezen omdat Koen geen ervaring had met mediteren en het mediteren hem sindsdien veel heeft gebracht.
Kristel

Uit ‘t hart geschreven met veel humor. Bruikbaar en herkenbaar. Door dit boek heb ik het mediteren opgepakt en dat bevalt me heel goed.
Tineke Ganzinga

In Nederland is de wet van de vaste boekenprijs van kracht. Daarom is een boek overal even duur (ja, zelfs online). Speciaal voor Sportrusten hebben we toestemming gevraagd om Verademing en Tien dagen stil met deze grote korting aan te bieden.

Tot en met 22 december: Verademing en Tien dagen stil samen voor slechts € 25,00