Hoi!
Ik heb de bananencake van Janneke gemaakt (ei, banaan, amandelmeel) en hij is heerlijk (met blauwe bessen en walnoten erbij/erop).
Wat ik me afvraag; waarom amandelmeel? Ik heb dat keurig gedaan, maar vroeg me later af wat er nu beter of minder slecht is aan amandelmeel tov andere meelsoorten?
Groet,
Maaike
amandelmeel in bananencake
- Janneke - Sportrusten
- Berichten: 1066
- Lid geworden op: 18 apr 2019, 10:55
Re: amandelmeel in bananencake
Hoi beste Maaike,
Amandelmeel is een fijn product omdat je dan minder koolhydraten binnen krijgt, en wel de goede, gezonde vetten. Het is vullend maar bied je wel voor úren energie.
Dus daarmee een fijn product als alternatief voor bloem die meer snelle koolhydraten bevat.
Groetjes Janneke
Amandelmeel is een fijn product omdat je dan minder koolhydraten binnen krijgt, en wel de goede, gezonde vetten. Het is vullend maar bied je wel voor úren energie.
Dus daarmee een fijn product als alternatief voor bloem die meer snelle koolhydraten bevat.
Groetjes Janneke